За блога

     Дълго се чудех как да нарека блога си. В крайна сметка реших, че "Интересно ми е" е заглавието, което най-добре отговаря на съдържанието, което публикувам. Много неща предизвикват интерес в мен, затова се опитах да подредя публикациите си в различни категории и подкатегории, което помага в блога да не настъпи пълен хаус.
       В ПРЕЗ ОЧИТЕ В СЪРЦЕТО ще попаднете на постове, които са лично творчество. С този етикет отбелязвам своите поетични "напъни", така да се каже. Не съм писателка, но обичам да пиша. А доколко се справям с това или не, вие ще прецените. Основно място тук заемат моите стихове, разкази и словоизлеяния - различни мисли, които напират да бъдат "изляти" навън. Обичам да чета не по-малко, отколкото да пиша, затова съм обособила и една подкатегория - "Любими книги", където можете да прочетете мнението ми за произведения, които не само съм прочела, но и съм се влюбила в тях.
     SMILE WITH ELI  е категорията, която първоначално бе замислена като отделен блог. Но предпочетох, всичко, което пиша да бъде събрано на едно място. Идеята за публикации с позитивно излъчване ми дойде в един много щастлив ден, когато усмивката не слезе от лицето ми. Желая на всички ви такива дни! Тук ще откриете интересни и любопитни четива за релакс, носещи едно и също послание и смисъл - добро настроение, положителна мисъл и усмивка. 
     АРХИВ НА ВРЕМЕТО е категория, която добавих към блога, когато попаднах на едни старинни вещи и снимки. Те ми направиха силно впечатление и не можах да ги подмина. Това е моята колекция от спомени, както мои, така и поколение назад. Спомени за хора, предмети, начин на живот и мислене.
      В общи линии това е моят блог. Надявам се да в е интересно тук!


Няма коментари:

Публикуване на коментар