"Тъмна луна" от Карън Робъртс

август 03, 2016


    "Тъмна луна" е роман, в който основната тема е любовта. Вечната, силната, изгарящата, влудяващата, това е тя - любовта.
      Никой не знае какво му е приготвила съдбата, докато не се срещне с нея. Главната героиня не мечтае за любов, а само за храна и подслон. Но в живота нищо не се дава даром!
      На книгата попаднах случайно. Купих си я заедно с едно списание и не съжалявам. Романът е много увлекателен. Не можех да спра да чета. Действието се развива през целия сюжет и няма скучни страници, от които да ти стане безинтересно.
      Героинята е нахална ( на моменти, чак и се ядосвах ), устатна и твърдоглава, а главният герой е спокоен, уравновесен и здравомислещ. Два напълно противоположни характера. Може би това ги привлича един в друг толкова силно ( аз винаги съм мислила, че истинска любов има там, където хората се разбират, имат еднакви интереси, т.е. си приличат ). Но нали противоположностите се привличали - може и така да е! Със сигурност тръпката ще е по -силна!
      Книгата я слагам в "Любими", защото ме развълнува. Предизвика в мен серия от емоции, като яд, напрежение, желание, чрез които изживях случките на героите в романа, заедно с тях.


View all my reviews

You Might Also Like

0 коментара

За съдържанието

Блогът е авторски. Публикациите са лично мое творение, затова и го наричам личен блог. В редките случаи, когато съм използвала било цитат или текст, който не е мое творчество, изрично съм го отбелязала. Не омаловажавам труда на другите, затова не го правете и вие.

.

Публикациите могат да бъдат споделяни, коментирани и използвани, но с поставяне на реален линк към тях, сочещ техния източник.
Благодаря за разбирането и интересно четене. Нямам нищо против да получавам съвети, мнения или критики към постовете.

Доза настроение