"Карма" от Сали Боуман

юни 10, 2016

Destiny      Destiny by Sally Beauman
     My rating: 4 of 5 stars

     Интересен роман. Доста време ми отне, докато го прочета. Но като се има предвид обемът (900 стр.) и малкото време, което можех да отделям за четене през деня, е разбираемо. Все пак успях.
     "Карма" представлява един реален поглед върху живота. Тайни и интриги. Любов, но не някаква провъзнесена. Егоизъм и лицемерие. Героите търсят своето щастие. Всеки се стреми да задоволи собствените си нужди. Истинският живот.
     Сюжетът се върти, около двама герои. Това са Елен и Едуард. Двамата се срещат и намират един и в друг, това което търсят. Двамата са свързани, обаче, много повече, отколкото предполагат. Това ще изиграе и много важна роля в техния живот.
     "Карма" не е възхвала на любовта, не е приказка с щастлив край. "Карма" е картина на живота, който ни заобикаля със своите сурови и неизкривени черти.

View all my reviews

You Might Also Like

0 коментара

За съдържанието

Блогът е авторски. Публикациите са лично мое творение, затова и го наричам личен блог. В редките случаи, когато съм използвала било цитат или текст, който не е мое творчество, изрично съм го отбелязала. Не омаловажавам труда на другите, затова не го правете и вие.

.

Публикациите могат да бъдат споделяни, коментирани и използвани, но с поставяне на реален линк към тях, сочещ техния източник.
Благодаря за разбирането и интересно четене. Нямам нищо против да получавам съвети, мнения или критики към постовете.

Доза настроение